7 - 9: Olika dansstilar

Låt eleverna prova på dans från olika delar av världen, olika tidsåldrar eller helt enkelt olika genrer.

Danspiration

DANSPIRATION - dansa för Inspiration & Information Danspiration består av tre delar: Dans-workshop / Stretch och avslappning / Diskussionsforum

Läs mer här

Streetdance för alla

Imperío of Movement är en streetdancegrupp som tävlar i världsklass-nivå, håller i workshops i alla nivåer och skapar föreställningar.

Läs mer här

Undervisning i streetdance

Viktor Fröjd är utbildad på Dans och Cirkushögskolan i Stockholm och är en erfaren och omtyckt pedagog i streetstilarna house och hiphop.

Läs mer här

Indisk dans - Usha Balasundaram

Prova på indisk dans och bygg upp en föreställning tillsammans med den indiska koreografen och dansaren Usha Balasundaram.

Läs mer här

workshop - vågrätt & lodrätt

Denna workshop är skapad för låg, mellan- och högstadiet där eleverna får en prova-på-kurs i olika pardanser samt lära sig om dansernas historia.

Läs mer här

Spets - en jazzdANSFÖRESTÄLLNING

Spets är en jazzdansföreställning som är medryckande, personlig, exakt, fysisk och har ett kraftfullt uttryck.

Läs mer här

danskrysset

”Danskrysset”: en underhållande dansföreställning för mellan- och högstadiet med sex fantastiska artister som bjuder på dansnummer från de senaste 100 åren!

Läs mer här

tugg

TUGG består av 5 fantastiska streetdansare som tolkar livet och samhället genom ett organiskt maskineri. Det är en visuellt vacker föreställning som fängslar och berör.

Läs mer här

Västafrikansk dans - Atab Bayo

Västafrikansk dans är rörelse, kommunikation, rytmer och sång . Möt den västafrikanska kulturen genom dansen. Om ni vill avslutar vi med en gemensam föreställning.

Läs mer här

Dansa utifrån din egen förmåga

På lustfyllda och enkla sätt provar vi rörelser i rummet och jobbar utifrån rytm och känsla.

Läs mer här

Afrokubanska rytmer

Låt eleverna prova på olika dansstilar och rytmer från Kuba! Vi introducerar och involverar eleverna i dansen och de får möta olika sätt att använda koordination och improvisation och utrycka sina känslor med hela kroppen.

Läs mer här