7 - 9: Värdegrund

Använd dansen för att närma er frågor som genus, vänskap, mobbning och demokrati.

Bach in the streets

Vem är du? Var kommer du ifrån? Vart ska du? Två framstående artister inom klassisk musik och streetdans. För mänskliga rättigheter, tolerans och mot främlingsfientlighet

Läs mer här

Koreografin-- en hörlursupplevelse på 10 språk

En interaktiv föreställning som bygger på medverkan. Genom instruktioner i hörlurar undersöker vi hur sättet vi rör oss kan påverka vad vi tänker, ser och känner.

Läs mer här

Framsteg - dans & jämställdhet

Ett nyskapande jämställdhetsarbete med kroppen i fokus. I lustfyllda dansworkshops ges barn och unga en möjlighet att praktisera och prata om frågor kring genus och kropp

Läs mer här

Våga vara fysisk

Målsättningen med dansworkshopen ’Våga vara fysisk’ är att ge deltagarna en personlig upplevelse av rörelse och den egna kroppen. Fokus på närvaro, tillit och samarbete.

Läs mer här

the game

En dansföreställning om makt. Hur förhåller vi oss till makt och hur utövas den? Vågar du gå med? Vågar du gå mot? Vågar du välja?

Läs mer här

dansa kan väl alla?

Dansa kan väl alla .... Jo, så är det faktiskt de flesta människor har ju faktiskt en kropp, och den är till för att röra sig med, så varför inte skapa dans ...

Läs mer här

här och då

Vad vet vi egentligen om platsen vi bor på, skolan och vägen dit? Har det bott människor här i tusen år? Varför heter den som den gör?

Läs mer här

dansa mig!

”Dansa mig!” är en dansföreställning med sex artister i världklass som behärskar allt från lindy hop, stepp, autentisk jazz till samtida dans och streetdance.

Läs mer här

Always by my side

En (solo) dans- och bildföreställning. Vad är definitionen av "Pappa" i våra minnen? En utmaning av sociala relationer.

Läs mer här

Movements’ Corner

I Movements’ Corner uttrycker vi oss genom dans, till musik, på lådor!

Läs mer här