Tillbaka

DansDrama - särskolan

DansDrama ger gemensamma upplevelser där vi utmanar och utvecklar lek- och rörelsefantasi, verbaliserar gemensamma upplevelser och tränar på lekkoderna turtagning, samförstånd och ömsesidighet. På ett lekfullt sätt utmanas också eleverna att kliva över sin fysiska bekvämlighetströskel.

Vilka är vi?Jenni Inge är RAD:ad dramapedagog och tog sin examen år 2000 på Västerbergs folkhögskola . Hon har varit med och skapat och utfört en rad olika projekt på så väl SFI i Fittja, i sagoutställningar på bibliotek i Sollentuna och på Ekerö samt på olika skolor. Hon har även arbetat på kulturskolor samt med barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder på Sagateatern.

Annika Koskinen har själv dansat sedan barnsben och har lång erfarenhet av att undervisa barn och vuxna många olika sammanhang som skolor, förskolor, särskolor, företagsevent osv. Hon är utbildad på Dans- & cirkushögskolan, och har förutom pedagogexamen även studerat specialpedagogik med inriktning dans. Vid sidan av sitt arbete som danslärare är Annika ocksåverksam som dansare och koreograf.

Tidsåtgång:

Efter överenskommelse

Målgrupp:

Särskola

Kostnad:

Temavecka 27 000 kr eller workshops efter överenskommelse

Kontaktuppgifter:

Annika Koskinen
0733-732177

Jenni Inge
072-0088073

Skriv ut sidan