Danskonsulenterna kan hjälpa dig med:

RÅDGIVNING när du vill köpa en dansföreställning eller ett dansprojekt.

SUBVENTIONER när du köper en dansföreställning. 

ARRANGERA och/eller MEDVERKA vid seminarier, konferenser, studiedagar, fortbildning.

DANSRESIDENS Om du vill satsa lite mer på dansen och hysa en koreograf i din stadsdel eller skola under en längre tid kan vi hjälpa dig med ett så kallat dansresidens. Koreografen kan på olika sätt involvera elever i arbetet, till exempel som referenspublik, i dansverkstäder eller som medverkande i föreställningen. 

SKAPANDE SKOLA Många danskonstnärer är mycket vana att arbeta i större projekt med elever. Vi hjälper dig att hitta rätt danskonstnär om du vill göra ett dansprojekt inom Skapande skola.

Här kan du se vilka dansföreställningar som har In med Dansen-subvention i Stockholms län. I Stockholms stad subventioneras föreställningarna med KULANpremien. Läs mer här

Här nedan kan du gilla oss på facebook

SRD, Samarbetsrådet för regional dansutveckling har nu en hemsida där det lätt går att hitta information om dansen runt om i Sverige. SRD består av danskonsulenter och dansutvecklare i de flesta av Sverigees län och regioner. Vi samarbetar kring t ex community dans, arrangörsutveckling, koreografitävlingen Skapa dans och Skapande skola. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med dansen:

https://regionaldansutveckling.se/