Tillbaka

Foto: Edvard Hagman

Dansmatte - Dansa Naturvetenskap

Tillsammans med skolans kulturombud och klasslärare väljer vi ut aktuella begrepp inom Matte, Naturvetenskap eller Värdegrund som ska dansas. Därefter ger jag ett förslag på upplägg för workshopen med schema/ tider och kostnadsförslag för aktuella klasser.

För bäst resultat och koncentration sker undervisningen i halvklass.Lärare deltar i workshopen i syfte att få inspiration/ idéer och få möjlighet att betrakta de egna eleverna i nya situationer med en annan pedagog.

Sedan 2011 leder jag Skapande skola projekt i Stockholm med omnejd för åldrarna 6-15 år. Tema har främst varit Dansmatte, men även att dansa vattnets kretslopp eller dansa egna sångtexter. 
Jag heter Malika Benjelloun Hagman och är både danspedagog och civilingenjör i kemi. Mina dansstilar är orientalisk dans och modern/ skapande dans.

Dans- och danspedagogisk utbildning: Kurser på Stockholms musikpedagogiska Institut och Dans och Cirkushögskolan i Stockholm. Min förmåga att se varje enskild elev och mitt pedagogiska upplägg skapar en glad stämning i danssalen. Jag tror att skratt och leenden är grunden för både trygghet, kreativitet och samarbete.'

Specialerfarenhet: I tio år har jag arbetat som fotbollstränare i åldrarna 5-12 år!

Tidsåtgång:

En startlektion på 60-90 minuter åtföljs av en eller flera lektioner för att befästa de nya kunskaperna.

Målgrupp:

åk F-9, särskola

Kostnad:

Utifrån önskemål om antal klasser och timmar per klass skräddarsyr jag ett kostnadsförslag med schema, tider och raster. I priset ingår planeringsmöten, lektionsplanering och workshop för lärare. Pris för enstaka lektioner: 1500 kr per 60 min. Vid uppdrag på flera timmar/ flera klasser erbjuds ett paketpris som passar skolans budget.

Kontaktuppgifter:

Malika Benjelloun Hagman
Mob 0705907629

Skriv ut sidan