F - 3: Dans och andra konstformer

Låt dansen möta till exempel fotografering, musikskapande eller konst och se vilka spännande gestaltningar som växer fram ur detta möte. 

SITE SPECIFIC

En platsspecifik dansföreställning och ett skapande skola projekt

Läs mer här

Känslolabyrinten

En dans- och teaterföreställning om känslor. Det är snett, det är vint, i vår labyrint Det finns vinklar och vrår och en trång korridor…

Läs mer här

Spåra

En interaktiv upplevelse av dans, musik, rum och form. Barnen bjuds in till en vandring genom snögraffiti, tunnlar, avtryck och väggklätterdans.

Läs mer här

dansdrama - särskola

DansDrama för barn, ungdom och unga vuxna med särskilda behov.

Läs mer här

Kropp och Rytm med Rytm bá

All dans Rytm bá gör har en koppling till rytmik och musik. Det är genom stampar, klappar, kroppstrummning, instrument, röst och möten som vi bygger våra work-shops.

Läs mer här

Tänja tid och kröka rum

Verkstäder/projekt där tid och rum och det relativa i tillvaron lekfullt provas med rörelser och ljud

Läs mer här

Indisk dans och hantverk

Dans, måleri, smyckestillverkning och hantverk.

Läs mer här

dansfilm

Tillsammans med en film-, och en danskonstnär får eleverna utforska olika sätt att göra dans och film samtidigt. Vi arbetar i grupp och individuellt mot en filmvisning.

Läs mer här

Längs vägen

Längs vägen bygger på elevernas skapande och delaktighet. Vi jobbar med 100-tals skor! Vi formar dans och musik utifrån våra upptäckter och skornas berättelser.

Läs mer här

Carnival of the animals

En Interaktiv föreställning där den klassiska musiken Carnival of the animals möter lekfull dans, fantasi, mask och teater.

Läs mer här