F - 3: Olika dansstilar

Låt eleverna prova på dans från olika delar av världen, olika tidsåldrar eller helt enkelt olika genrer.

Mötas genom olika dansuttryck

Eleverna möts genom olika dansstilar, gester, modulkvarter-skapande och samtal kring temat grannsämja, boende och integration med två koreografer/danspedagoger.

Läs mer här

Västafrikansk dans - Atab Bayo

Västafrikansk dans är rörelse, kommunikation, rytmer och sång . Möt den västafrikanska kulturen genom dansen. Om ni vill avslutar vi med en gemensam föreställning.

Läs mer här

danskrysset

”Danskrysset”: en underhållande dansföreställning med sex fantastiska artister som bjuder på dansnummer från de senaste 100 åren!

Läs mer här

workshop - vågrätt och lodrätt

Denna workshop är skapad för låg, mellan- och högstadiet där eleverna får en prova-på-kurs i olika pardanser samt lära sig om dansernas historia.

Läs mer här

Indisk dans - Usha Balasundaram

Prova på indisk dans och bygg upp en föreställning tillsammans med den indiska koreografen och dansaren Usha Balasundaram.

Läs mer här

Dansa Indien

Genom dans och rörelse närmar oss denna enorma kontinent, dess natur och kultur.

Läs mer här

Möt dansen

Med lust och glädje dansar vi tillsammans och öppnar dörrarna till dansens värld. En värld full av möjligheter.

Läs mer här

Streetdance för alla

Imperío of Movement är en streetdancegrupp som tävlar i världsklass-nivå, håller i workshops i alla nivåer och skapar föreställningar.

Läs mer här

Bit för bit-dansföreställning

Visst bär vi alla den där vilda upptäckarlusten inom oss? Följ med på en glädjefull och humoristisk dansföreställning där barnets obegränsade fantasi får leda vägen!

Läs mer här

Danslust

DANSLUST! Det här är ett skapande projekt med utgångspunkt i dansen som konstform på temat : Inre och yttre verkligheter.

Läs mer här