F - 3: Värdegrund

Använd dansen för att närma er frågor som genus, vänskap, mobbning och demokrati.

Rörliga rader

Rörliga Rader- en dansande sagostund som vidgar läsupplevelsen och lockar till läslust!

Läs mer här

Deltidshjälten

En dansföreställning för barn 3-9 år. I ”Deltidshjälten” får vi möta tre dansare som letar efter sina unika superkrafter.

Läs mer här

Om möjligt

En klassrumföreställning – från vardag till magi – på en plats nära dig. En föreställning om att våga kliva fram och om att vara delaktig i tid och rum.

Läs mer här

hopp

HOPP - en dans/musikföreställning om drömmar, kärlek och vardag...

Läs mer här

Skapa en dansföreställning

Communitydansprojektet LONELY RiDERS Möt professionella dansare och koreografer och gör en föreställning genom ett antal verkstäder!

Läs mer här

Danslänken

Dans kan vara något som länkar oss samman med andra. Den kan berätta något om oss, vilka vi är och vart vi kommer ifrån. I detta projekt får barnen möjlighet att berätta och utforska sin identitet och sitt ursprung med dansens som redskap.

Läs mer här

En dansresa i världen

Låt dans och mångkultur bredda dina kunskaper. Dans, musik och traditioner är i fokus.

Läs mer här

här och då

Vad vet vi egentligen om platsen vi bor på, skolan och vägen dit? Har det bott människor här i tusen år? Varför heter den som den gör?

Läs mer här

Framsteg - dans & jämställdhet

Ett nyskapande jämställdhetsarbete med kroppen i fokus. I lustfyllda dansworkshops ges barn och unga en möjlighet att praktisera och prata om frågor kring genus och kropp

Läs mer här

dansa kan väl alla?

Dansa kan väl alla .... Jo, så är det faktiskt de flesta människor har ju faktiskt en kropp, och den är till för att röra sig med, så varför inte skapa dans ...

Läs mer här

BACH in the street

Vem är du? Var kommer du ifrån? Vart ska du? Två framstående artister inom klassisk musik och streetdans. För mänskliga rättigheter, tolerans och mot främlingsfientlighet

Läs mer här

Våga vara fysisk

Målsättningen med dansworkshopen ’Våga vara fysisk’ är att ge deltagarna en personlig upplevelse av rörelse och den egna kroppen. Fokus på närvaro, tillit och samarbete.

Läs mer här