Feedback-dag på Skapa Dans

söndagen den 24/9 2016 på Arena Satelliten, Sollentuna

Alla som är anmälda till Skapa Dans är välkomna på vår Feedback-dag den 24/9. Det finns ett förmiddagspass 9.30-14.00 och ett eftermiddagspass 12.00-16.30. Anmäl er till det som passar bäst genom att maila till Skapa Dans

Dagen består av en uppvärmning med dansaren och koreografen Annika Styrke från Johanssons pelargoner och dans och sedan 20-30 min var där ni dansar er koreografi, får feedback av Annika och får med er några tankar om hur ni kan utveckla ert stycke. Mitt på dagen bjuder vi på lunch och då får ni även vara med och göra Koreografin, en interaktiv föreställning av Johansson pelargoner och dans. Se trailern här.  Så här säger JPOD om koreografin: Koreografin utforskar världen genom rörelse och undersöker hur sättet vi rör oss kan påverka vad vi tänker, ser och känner. I en liten grupp får publiken följa instruktioner via hörlurar där en röst säger hur de ska röra sig, förhålla sig till sin egen kropp och relatera till varandra.

Tanken med dagen är även att möta andra dansande likasinnade och ha en möjlighet att fråga om koreografitävlingen den 8/10. Vamt välkomna!