Tillbaka

foto: Christina Tingskog

Livslinjer

Hur olika uppfattar olika personer en och samma fysiska händelse? Hur kan vi bilda fysiska sammanhang tillsammans med andra, hur kan vi fysiskt relatera till andra, möta andra, hjälpa eller begränsa? Hur tolka en annan människas rörelse/berättelse? Om du och jag har varit med om samma händelse återberättar vi den ofta olika, ut vårt eget perspektiv – hur kan vi göra det fysiskt? Vi anpassar material och nivå till olika åldrar och möjligheter. Eleverna får både lära sig rörelser och skapa eget material.

Vi kan ge enstaka verkstäder i samband med föreställning eller göra längre projekt med syfte att deltagarna avslutningsvis medverkar i föreställningar med de 4 dansarna. Under verkstäder arbetar eleverna tillsammans med dansarna, provar och tolkar rörelser:

Max 30 deltagare i varje verkstad.

Christina Tingskog har under många år arbetat med projekt och föreställningar för ung publik. Se www.christinatingskog.se Dansarna har stor erfarenhet av och intresse för att arbeta med olika åldrar och i olika sammanhang. Livslinjer kan vi göra med blandade grupper tex elever och seniorer.

Tidsåtgång:

60 min per verkstad, längre projekt efter överenskommelse. Föreställning ca 55 min inkl publiksamtal

Målgrupp:

F-3, 4-6, 7-9, Särskola

Kostnad:

2 verkstäder 8500 kr, därefter 4000 kr per verkstad, längre projekt efter överenskommelse, föreställning 15 800 kr. publik max 90 st.

Kontaktuppgifter:

Christina Tingskog 0704-972464

Skriv ut sidan