Tillbaka

foto: Chatchai Rasrisut

Streetdance för alla

Medlemmarna i Imperió of Movement har alla utbildats på Åsa Folkhögskola. De reser runt i världen och i Sverige för att arbeta med olika Streetdance-stilar. De stilar som de undervisar i är Popping, Vouging, Waacking, Hiphop, Locking och House. På klasserna jobbar de även med att utveckla varje individ genom att ge eleverna olika material i form av koncept, rörelsemönster, uttryck, attityd och takter som eleverna sedan kan ta med sig för att skapa sitt eget material. Klassen utformas på ett sätt där eleverna får en chans att dansa och utväxla idéer som grupp men även individuellt.  Att höja dansglädjen är det viktigaste.

David Rigo – Skandinavisk Mästare i Popping år 2013 och undervisar även på Balettakademien, House Of Shapes och Scandinavian Dance Academy. År 2009 grundade han Popping Evolution som fick många dansare i Sverige att börja dansa Popping.

Ama Kyei – Vinnare av Baltic Session och HipHop Championships i stilen Vouging år 2011. År 2013 och år 2015 vann hon Vouge Ball i stilen Vouge Runway. Hennes huvudstilar är Vouging och House. Hon har uppträtt med artister såsom Robin, Anna Abreu och Redrama.

Maria Houtari – Sensation inom Waaking med meriter i de kända tävlingarna Sade och Streetstar. Hon vann bland annat Streetstar Sisters år 2014. Clientèle, Set The Mood och Beverly Girl är några av hennes kändare uppträdanden ute.

Nils Therén – Nils kan ses på många streetshows runtom i landet och är trefaldigt SDO SM-mästare i Hiphop år 2012. Numera undervisar han i stilen Hiphop på M&M Dansskola.

Ayesha Berglund – Ayesha blev utsedd till Summercamps Talent of the Year år 2014 och har uppträtt på Streetstar School Challenge och GBG Dance Festival. Hon representerar 036 Collective och Ghost Flow.    

Tidsåtgång:

2-3 timmar + show

Målgrupp:

F-3, 4-6, 7-9

Kostnad:

13500 kr för 2 timmars workshop + 5-10 minuter show. 18000 kr för 3 timmars workshop + 5-10 minuters show.

Kontaktuppgifter:

David Rigo, 076-1714611, david.fowkus.rigo@gmail.com

Skriv ut sidan