Tillbaka

foto: Chatchai Rasrisut

Streetdance för alla

Medlemmarna i Imperió of Movement har alla utbildats på Åsa Folkhögskola. De reser runt i världen och i Sverige för att arbeta med olika Streetdance-stilar. De stilar som de undervisar i är Popping, Vouging, Waacking, Hiphop, Locking och House. På klasserna jobbar de även med att utveckla varje individ genom att ge eleverna olika material i form av koncept, rörelsemönster, uttryck, attityd och takter som eleverna sedan kan ta med sig för att skapa sitt eget material. Klassen utformas på ett sätt där eleverna får en chans att dansa och utväxla idéer som grupp men även individuellt.  Att höja dansglädjen är det viktigaste.

Medlemmar:

David Rigo – Skandinavisk Mästare i Popping år 2013 och undervisar även på Balettakademien, House Of Shapes och Scandinavian Dance Academy. År 2009 grundade han Popping Evolution som fick många dansare i Sverige att börja dansa Popping.

Ama Kyei – Vinnare av Baltic Session och HipHop Championships i stilen Vouging år 2011. År 2013 och år 2015 vann hon Vouge Ball i stilen Vouge Runway. Hennes huvudstilar är Vouging och House. Hon har uppträtt med artister såsom Robin, Anna Abreu och Redrama.

Angelo Henriquez - Med grunder inom många Streetdance-stilar, har han nu fördjupat sig i, och är en av Sveriges främsta dansare inom Commercial Hiphop. Förutom att dansa själv gör han många dansvideon för världen att skåda. Hans främsta att nämna är filmaren av I Love This Dance Duo Edition 2019. 

Emma Rudja - Är en av de mest ambitiösa dansarna och har fem utbildningsdiplom inom olika dansgenrer bakom sig. Hon är i dagens läge även pedagog på många av Sveriges främsta skolor med över hundra elever per vecka. 

Tidsåtgång:

2-3 timmar + show

Målgrupp:

F-3, 4-6, 7-9

Kostnad:

20000 kr faktura på 2 timmars workshop, 25000 kr faktura på 3 timmars workshop, 35000 kr faktura på 3 timmars workshop + 5 min show

Kontaktuppgifter:

David Rigo, 076-1714611, david.fowkus.rigo@gmail.com

Skriv ut sidan