Tillbaka

foto WithinArt

Möt Dansen

Prova på den moderna och nutida dansen, guidade av dansare och pedagog Amanda Norlander. Vi dansar tillsammans och var för sig(solo, duett, trio). Vi dansar på eget sätt och på vårt gemensamma sätt. De moment som vi provar på är improvisation, komposition, koreografi och några teknikövningar. Vi utforskar genom lusten och vi dansar utifrån var och ens förutsättningar. Alla kan vara med.

Vi inleder med ett möte där vi tillsammans går igenom önskemål, förutsättningar, budget, tittar på lokalen och sammanställer schema. Därefter kan Möt Dansen sätta igång. Varje workshop är 60 min lång. Det är viktigt är att minst en pedagog från skolan är närvarande varje tillfälle, gärna samma person.

Amanda Norlander är utbildad professionell dansare vid Laban i London. Hon har dansat tillsammans med flera tusen elever på skolor i Stockholms stad och län. Amanda Norlander ger förutom Möt Dansen, skapande skola projekten: DANSFILM och D.E.T Dansa Ett Tema.

Tidsåtgång:

Baserat på 6 klasser/grupper: 4 heldagar under 2 veckor.

Målgrupp:

F-3, 4-6

Kostnad:

Beroende på antal klasser sammanställs ett projekt utifrån skolans önskemål och budget. Prisexempel 6 klasser/grupper kostar 20000 kr. Det ger 2 workshops per klass/grupp, totalt 12 workshops under 4 dagar. Med max 150 elever.

Kontaktuppgifter:

Amanda Norlander
WithinArt
070-499 22 84
info@withinart.se
www.withinart.se

Skriv ut sidan