Skapa Dans-workshops 2018

 

 

Nu kan du som är mellan 15-21 år prova på olika workshops för att få inspiration och få veta mer om koreografitävlingen Skapa Dans. Alla workshops är gratis men du behöver anmäla dig här.

Här kan du läsa mer om själva tävlingen som i år är på Dansens Hus den 29 september.

Maele Sabuni

Maele "Reeflex" Sabuni är danslärare/koreograf/frilansare och är till mesta del självlärd i samtliga streetdance-stilar. Förutom Hip Hop och House dansar han även Experimental där han experimenterar med alla möjliga olika stilar, musik och rörelser. Han har uppträtt på ett flertal scener, stora som små, och har vunnit många dans-event bland annat Juste Debout Scandinavia (StreetStar).

När: 30 augusti kl.18-20

Var: Esplanad, Esplanaden 13A, Täby, (Roslagsbanan till Täby centrum)

Ki Wöllner

Ki Wöllner är dansare, danspedagog och koreograf med sin grund i hiphop new style. Har jobbat både kommersiellt som dansare och inom kulturområdet med Länsteatern på Gotland som dansare och koreograf både på scener i Visby, Estland och Dramaten i Stockholm.

När: 6 september, kl.18-20

Var: Kulturskolan, Mariebergsgatan 34, (T-bana Fridhemsplan)

JELNEK

Tyvärr ställer vi in denna workshop eftersom det är för få anmälda!

Danskompaniet JELNEK arbetar med att sprida dans till ungdomar genom föreställningar och workshops. Med modern/samtida dans som konstnärlig bas vill de avmystifiera danskonsten och göra den mer tillgänglig. I år är de KOKO/Kommunkoreografer i Huddinge.

När: 13 september kl.18-20

Var: Saraswathy Kalakendra dansstudio, Vårby Allé 22(i köpcentret, t-bana Vårby gård)