Tillbaka

foto Kurt Kusebauch

Våga skapa cirkus!

I “Våga Skapa Cirkus!” får eleverna uppleva nya kroppsliga möjligheter och låta sina egna idéer ta plats. Vi möter olika spännande cirkusdiscipliner och lyckas genom tips från erfarna artister och pedagoger bevisa för oss själva att vi kan mer än vi tror. Vi närmar oss cirkusen med nyfikenhet och eget utforskande, influeras av dans och teater och sätter ihop våra egenfunna trick till en gemensam koreografi!

I workshopsen ingår 2 pedagoger, Jongleringsutrustning och Luftredskap. Vi erbjuder paket med olika grad av fördjupning: “Cirkusintryck”, “Cirkuslabbet” och “Cirkusresan”. Vi är alltid öppna för era idéer och utformar gärna ett projekt på er skola kring en viss tematik, i samarbete med andra ämnen/lärare eller kring en viss händelse på skolan.

Klicka här för video

Workshopsen leds av Franzelle, ett konstnärligt och pedagogiskt samarbete mellan Franziska Kusebauch och Pelle Tillö. De är bägge utbildade danspedagoger med mångårig erfarenhet som cirkuspedagoger och har arbetat som dansare respektive cirkusartister på scen både i Sverige och internationellt. Tillsammans när de ett brinnande intresse för de möjligheter som uppstår i mötet mellan de fysiska konstformerna med målet att skapa nya glädjefyllda mötespunkter för deltagarna.

 

Tidsåtgång:

Cirkusintryck (prova på) - 1x 60 min, max 15 deltagare per grupp Cirkuslabbet (utforska) - 4x 60 min, max 15 deltagare per grupp Cirkusresan (skapa) - 5x 3 tim (halvdag), max 30 deltagare pergrupp

Målgrupp:

F-3, 4-6, 7-9, Särskola

Kostnad:

7 500 / heldag 5 000 / halvdag inkl. 2 pedagoger, utrustning etc. rabatt vid bokning av flera på varandra följande dagar En dag = 4 workshops En halvdag = 2 workshops

Kontaktuppgifter:

franzelle@franzelle.eu
Pelle: +46 738 92 33 82
Franziska: +46 704 27 94 34
www.franzelle.eu

Skriv ut sidan